Något utöver


det vanliga

Restaurang MAT

På MAT jobbar vi med ett starkt säsongstänk samt vurmar för de udda råvarorna och de överraskande kombinationerna. Vårt mål är att servera utsökta luncher i en avslappnad miljö baserad på lokala och gärna vilda ingredienser. I restaurangen kan du äta mat som är tagen till sin yttersta spets av Titti Qvarnström och kökschef Johan Granström. Deras driv för närodlad och säsongsanpassad mat, i kombination med många utmärkelser gör matupplevelsen på Folk Mat & Möten till något du aldrig upplevt tidigare. Kom hungrig och ta med dig en vän.

 

Öppettider

Frukost:                   Lunch:

Måndag – fredag                             Måndag – fredag
08:30 – 10:30                                 11:30 – 14:00
Pris: 95 kr                                      Pris: 110 kr

 

Lunch Meny Vecka 42

Måndag 15 oktober
Kotlett/Bulgur/Majs/Paprika
Blomkål/Smör/Mandelkross/Pumpapuré

Tisdag 16 oktober
Hjortfärs/Lingon/Potatispuré/Ärtor
Korngryn/Gula Ärtor/Dragon/Halumi

Onsdag 17 oktober
Lax/Sesam/Lime/Chili
Kålrot/Ostronskivling/Honung/Rökostcréme

Torsdag 18 oktober
Tupp/Dragon/Senap/Rotselleri
Linsbolo/Tomat/Lök/Pasta

Fredag 19 oktober
Ox Shortrib/Slaw/BBQ-sås/Sötpotatis
Vintersquash/Solros/Grönkål/Sprättägg

Välkomna!
/ Titti och Johan