1 Bord och Kök

Ett bord för 14 gäster där alla sitter tillsammans och blir guidade av vår sommelier samt kvällens kock som skapar en smakupplevelse med drycken som huvudingrediens.
Varje tillfälle kommer vi att ha ett tema som kan vara en ett område eller en producent,
Till detta tema kommer vi att servera ett antal drycker med tillhörande rätter, smaker och upplevelser, varje kväll blir unik och det finns ingen given meny utan vi låter råvaran i form utav drycken bestämma hur kvällen ska bli.

Den 12 och 13de April är temat Primörer.
Den 17 och 18de maj är temat Sparris och vänner.
Den 14 och 15de Juni är temat Orange och Rosé.

En plats vid bordet kostar 1495 kr. Klicka här för att boka.

Vårens datum är:

8 och 9 februari
8 och 9 mars
12 och 13 april
17 och 18 maj
14 och 15 juni
biljetterna  släpps 1 månad innan respektive kväll