Malmö Cooking

Malmö Cooking på Restaurang MAT, Folk Mat & Möten den 22/9 2018

Start kl 18.30

Äntligen har det blivit dags för nästa event. Några av Malmös absolut mest kreativa kockar samlas under ett tak, på en restaurang, under en kväll. Den 22 september står Titti Qvarnström och Restaurang MAT värd för denna exklusiva upplevelse. Tillsammans med gästkockarna Stefan Allansson – Farmshack BBQ, Andre Nordström – Namu, Daniel Lindgren – Lindgren Gastronomi, Alexander Wugh – Rebell, Frida Nilsson – MJ´s, Joel Lindqvist – Mat och Chokladstudion, Tomas Gustavsson – Lokal 17, Quan Pham – Que, skapar hon och kökschef Johan Granström en kväll som sent kommer att glömmas.

Biljettpris: 1295 kr
inkluderar mat och dryckesmeny

Det har blivit dags att börja presentera kockar och meny inför lördagen…. Först ut är
Titti Qvarnström – Folk Mat & Möten (Vidsynt nätverkare)
Ärta, potatis, jordärtsskocka

Tomas Gustavsson – Lokal 17 (Framåt uppåt, aldrig bakåt)
Bakad kummel, rivet ostronsmör, variation på kål, piklade fläderbär, blåmusselsås
samt

Alexander Wugh – Rebell (My way or…)
Grillad bläckfisk,rostad paprika, chorizo, brytbönor

Frida Nilsson – MJ´s (Vasst, grönt och smaksäkert)
Bakad salad, getyoghurt, mandel, harissa och koriander

Quan Pham – Que (fusion? No, just the real thing)
PhởGàa la Quê

Andre Nordström – Namu (fermenterat på riktigt)
Rå skånsk oxe, sotat hjärta, perilla, Karl Johan

Daniel Lindgren – Lindgren Gastronomic (Med Italien i mitt ❤️)
Oxrostas, svartrot, rökt lökpuré, valnöt

Stefan Allansson – Farmshack BBQ (Rustik skånsk grill)
Hängmörad varmrökt och kolgrillad Beef Shortrib, rögad Mayo, inlagd gurka och saltad, rostad Padronepaprika

Imorgon tillkännages desserterna – den som väntar på något gott…

 

fortsättning följer!

Tack Stefan Widman Allansson för målande beskrivningar!