KONFERENS I MALMÖ

Vi har ett gediget möteskunnande och lång erfarenhet av att organisera konferenser. ​Som mötesarrangör hjälper vi er med ett personligt och trevligt bemötande, tekniken och servicen för att mötet hos oss ska bli lyckat och minnesvärt.

MÖTEN ELLER KONFERENSER I MALMÖ

Folk Mat & Möten ordnar konferenser för besökare i Malmö och har lång erfarenhet av att tillgodose alla behov vad gäller teknik och service. Vi har salar i flera olika storlekar där du kan boka lokaler för ett fåtal upp till hundratals personer. Våra smakfullt inredda utrymmen kan användas till många ändamål utöver konferenser. Du kan också boka dem för föreläsningar, utställningar och andra kreativa arrangemang.

BOKA KONFERENS

Inspirerande konferenslokaler
– för både externa företag och medlemmar

Glöm tråkiga mötesrum med standardinredning. Vi jobbar inte så. Och det behöver inte du göra heller. Våra välutrustade mötesrum skiljer sig från det förväntade med modern och inspirerande inredning.

RestaurangMAT_5

Inspirerande mat vid konferensen

Hos Folk Mat & Möten är det möjligt att få gott kaffe eller te samt frukt och kakor. Behöver ni mer närande kost så finns här också den uppskattade restaurangen MAT, där serveras det med regionala råvaror.

Målet är att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt vilket innebär att restaurangen minimerar allt matspill och övrig miljöpåverkan. Allt bröd som serveras här är dagsfärskt tack vare det egna bageriet där allt ifrån knäckebröd, frukostbullar och fikabröd framställs med fina råvaror. Nämnas bör också att i köket huserar våra populära gourmetkockar, bland annat den erfarne kökschefen Titti Qvarnström som är den första kvinnliga Michelinkocken i Sverige.

Behöver du hjälp att välja?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

signatureJohnny Persson

KONTAKTA OSS
wired
logo-dark