MODERNA MÖTESRUM I MALMÖ

Om du önskar att hyra ett mötesrum i Malmö är Folk Mat & Möten ett attraktivt val. ​Som mötesarrangör hjälper vi er med ett personligt och trevligt bemötande. Med moderna lokaler i varierande storlekar och tillgång till förstklassig service, mat och dryck, ser vi till att ge ditt möte bästa möjliga förutsättningar!

MÖTESRUM MITT I MALMÖ

Många organisationer värdesätter möjligheten att genomföra affärsrelaterade möten i en modern och representativ miljö, som dessutom innehar ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Således erbjuder Folk Mat & Möten stolt våra centralt belägna och smakfullt inredda mötesrum, som kan användas till ett flertal ändamål.

Om du är i behov av att hyra ett mötesrum i centrala Malmö, utgör Folk Mat & Möten ett attraktivt val. Vi erbjuder moderna lokaler i olika storlekar, förstklassig service, mat och dryck. På Folk Mat & Möten skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för dina möten.

BOKA MÖTESRUM

Inspirerande konferenslokaler
– för både externa företag och medlemmar

Glöm tråkiga mötesrum med standardinredning. Vi jobbar inte så. Och det behöver inte du göra heller. Våra välutrustade mötesrum skiljer sig från det förväntade med modern och inspirerande inredning.

RestaurangMAT_5

Inspirerande mat vid konferensen

Hos Folk Mat & Möten är det möjligt att få gott kaffe eller te samt frukt och kakor. Behöver ni mer närande kost så finns här också den uppskattade restaurangen MAT, där serveras det med regionala råvaror.

Målet är att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt vilket innebär att restaurangen minimerar allt matspill och övrig miljöpåverkan. Allt bröd som serveras här är dagsfärskt tack vare det egna bageriet där allt ifrån knäckebröd, frukostbullar och fikabröd framställs med fina råvaror. Nämnas bör också att i köket huserar våra populära gourmetkockar, bland annat den erfarne kökschefen Titti Qvarnström som är den första kvinnliga Michelinkocken i Sverige.

Behöver du hjälp att välja?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

signatureJohnny Persson

KONTAKTA OSS
wired
logo-dark