Jobba


hos oss

Jobba hos oss


Ekonomiansvarig till Folk, MAT & Möten och Folkets Hus i Malmö.

Folk Mat & Möten är en samlingsplats för människor mitt i Malmö och erbjuder alltifrån större till mindre evenemang, konferenser och fester.

Vi har dessutom ca 9000kvm kontorslokaler på samma plats som vi hyr ut till företag på långtidsavtal.

Vi söker nu dig med minst 5 – 10 års erfarenhet som ekonomiansvarig när nuvarande ska gå i pension. Detta är en tjänst för dig som trivs i en ansvarsfull roll och som brinner för att vara ett affärsmässigt stöd till vår verksamhet som är i en stark tillväxtfas. Du rapporterar till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning innefattande bl.a. leverantörs- och kundreskontra, lagerredovisning, fakturering, moms o skatt.
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Likviditetsuppföljning/ projektuppföljning/ kostnadskontroll
  • Kontakter med bank, försäkringsbolag etc.
  • Affärssystem/rutiner
  • Löner

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som ekonomiansvarig med fördel från kontorsuthyrning, restaurang- och konferens verksamhet. Dina kunskaper inom redovisning, bokslut och skattefrågor är goda. Vi ser gärna att du har vana från projektuppföljning samt är intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Vi samarbetar med Revisorerna Syd och använder K2 förenklat regelverk för redovisning.

Du har goda IT-kunskaper, är van att arbeta med Excelsamt har erfarenhet av olika affärssystem, t.ex. Pyramid, Caspeco.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen som ekonomiansvarig söker vi dig med egenskaper som analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du inger förtroende, är resultatinriktad och levererar med fokus på hög kvalitet och inom givna tidsramar. Vidare har du lätt för att samarbeta och då vi är en mindre organisation är det viktigt att du är öppen, hjälpsam och flexibel i ditt arbetssätt. Som person beskrivs du som positiv, nyfiken och prestigelös.

Vad erbjuder vi dig?

Rollen innebär möjlighet att som Ekonomiansvarig påverka och vara involverad i utvecklingen av företaget. Tillsammans med trevliga kollegor är du en del av ett företag i tillväxt. Då det är en mindre organisation är det korta beslutsvägar som ger dig möjlighet att ha en bred roll med mycket ansvar.

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. Lön och tillträde efter överenskommelse.

För mer info kontakta:

Johnny Persson
Vd, Folk Mat & Möten
Folkets Hus i Malmö AB
040-350351

Eller

Bengt Nilsson, ekonomi
040-350352
Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö

folkmatmoten.se

 

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila johnny@folkmatmoten.se (märk i ämnesraden ”ansökan”) med ett uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Dock senast den 26 september.

Varmt välkommen med din ansökan!