Något utöver


det vanliga

Restaurang MAT

På MAT jobbar vi med ett starkt säsongstänk samt vurmar för de udda råvarorna och de överraskande kombinationerna. Vårt mål är att servera utsökta luncher i en avslappnad miljö baserad på lokala och gärna vilda ingredienser. I restaurangen kan du äta mat som är tagen till sin yttersta spets av Titti Qvarnström och kökschef Johan Granström. Deras driv för närodlad och säsongsanpassad mat, i kombination med många utmärkelser gör matupplevelsen på Folk Mat & Möten till något du aldrig upplevt tidigare. Kom hungrig och ta med dig en vän.

 

Öppettider

Frukost:                   Lunch:

Måndag – fredag                             Måndag – fredag
08:30 – 10:30                                 11:30 – 14:00
Pris: 95 kr                                      Pris: 110 kr

Meny Vecka 4

Måndag den 21de Januari
Tupp/Selleripuré/Vinsås/Dragon
Jordärtskocka/Spetskål/Vintersallat/Pumpafrö

Tisdag den 22de Januari
Crème fraiche/Bulgur/Skinkstek/Tomat
Palsternacka/Tryffel/Rödbetor/Vattenkrasse

Onsdagen den 23de Januari
Fläskkorv/Kålrot/Morot/Pepparrot
Grönkålssoppa/Vaktelägg/Klimp/Oregano

Torsdagen den 24de januari
Oxe/Dill/Morot/Potatis
Risotto/Svamp/Timjan/Prästost

Fredag den 25e Januari
Panerad Strömming/Senap/Gräslök
Mangoldpaj/Purju/Äpple/Lök

Välkomna!
/ Titti och Johan