Något utöver


det vanliga

Restaurang MAT

På MAT jobbar vi med ett starkt säsongstänk samt vurmar för de udda råvarorna och de överraskande kombinationerna. Allt bröd, från första frukostbulle till sista fikakakan, bakas i vårt eget stenugnsbageri, självklart på äkta råvaror. Menyerna tas fram i nära samarbete med våra lokala producenter och all mat lagas från grunden inför varje dag.  Vårat driv för närodlad och säsongsanpassad mat, i kombination med många utmärkelser gör matupplevelsen på Folk Mat & Möten till något du aldrig upplevt tidigare, serverat på Ann-Katrin Brafs vackra Keramik. I vårt arbete med att minimera matsvinnet har vi bland annat blivit kända för vårt utsökta knäckebröd bakat på kaffesump. Kom in och prova!

 

Öppettider

Frukost:                   Lunch:

Måndag – fredag                             Måndag – fredag
08:30 – 10:30                                 11:30 – 14:00
Pris: 95 kr                                      Pris: 110 kr

Lunchmeny Vecka 7

Måndag 18 februari
Karre/Kålsallad/Äpple/Timjan
Solrosskocka/Sesam/Hallon/Färskost

Tisdag 19 februari
Lax/Pasta/Dill/Apelsin
Morot/Ankägg/Senap/Pakchoy

Onsdag 20 februari
Vildgåsgryta/Potatis/Paprika/Gräddfil
Paj/Purjulök/Prästost/Bakad tomat

Torsdag 21 februari
Griskind/Spetskål/Soya/Ingefära
Selleri/Zucchini/Mozarella/Solrosfrö

Fredag 22 februari
Lammfäsrsbiff/Fetaost/Torkade tomater
Matveteragu/Svamp/Lök/Surdegskrisp

Välkomna!
/ Titti och Johan

Några av våra leverantörer som vi är extra stolta över att samarbeta med:

Från Bokeslundsgården får vi kultursorter som Sävstaholmkål, Potatislök och Strävbladssolros

Reko förser oss med den bästa kycklingen.

Tilapia och rökt Clarias får vi från Gårdsfisk

Choklad från Malmö Chokladfabrik

Alkoholfri dryck från bland andra Apolinaire och Solsken