Något utöver


det vanliga

Restaurang

På MAT jobbar vi med ett starkt säsongstänk samt vurmar för de udda råvarorna och de överaskande kombinationerna. Vårt mål är att servera utsökta luncher i en avslappnad miljö baserad på lokala och gärna vilda ingredienser. I restaurangen kan du äta mat som är tagen till sin yttersta spets av självaste Titti Qvarnström. Hennes driv för närodlad och säsongsanpassad mat, i kombination med hennes minst sagt imponerande utmärkelser gör matupplevelsen på Folk Mat & Möten till något du aldrig upplevt tidigare. Kom hungrig och ta med dig en vän.’

Öppettider:

Måndag– fredag
11:30 – 14:00
Pris: 95 kr

Meny vecka 22

 

Måndag
Vit Sparris/Kotlett/Betor/Omogna Jordgubbar
Ostronskivling/Vårlök/Dill/Risotto

Tisdag
Fisksoppa/Fänkål/Tomat/Färsk Vitlök
Hummus/Ramslök/Blomkål/Mandel

Onsdag
Vildsvinsfärs/Aprikos/Nypotatis/Timjan

Nässelsoppa/Ankägg/Gröna Ärter/Spansk Körvel

Torsdag
Tupp/Citron/Kapris/Mangold
Getost/Babybetor/Ogräs/Honung/Hallon

Fredag
Högrev/Salladslök/Grön Sparris/Salvia
Dal på Gula Ärter/Spenat/Tunnbröd/Yoghurt

Med reservation för ändringar i råvarutillgången.

NU ÖPPNAR VI FÖR FRUKOST!

På frukostbuffén står en mängd godsaker att välja
mellan, varav mycket är ekologiskt och hemlagat.
Vardagar 08:30 – 10:30
Pris: 95 kr