Något utöver


det vanliga

Restaurang MAT

På MAT jobbar vi med ett starkt säsongstänk samt vurmar för de udda råvarorna och de överraskande kombinationerna. Vårt mål är att servera utsökta luncher i en avslappnad miljö baserad på lokala och gärna vilda ingredienser. I restaurangen kan du äta mat som är tagen till sin yttersta spets av Titti Qvarnström och kökschef Johan Granström. Deras driv för närodlad och säsongsanpassad mat, i kombination med många utmärkelser gör matupplevelsen på Folk Mat & Möten till något du aldrig upplevt tidigare. Kom hungrig och ta med dig en vän.

 

Öppettider

Frukost:                   Lunch:

Måndag – fredag                             Måndag – fredag
08:30 – 10:30                                 11:30 – 14:00
Pris: 95 kr                                      Pris: 110 kr

 

Lunch Meny Vecka 46

Måndag 12 november
Lax/Tomatsallad/Rödlök/Körvel
Bakad Kålrot/Honung/Mandel/Parmesan

Tisdag 13 november
Kalvstek/Vinbär/Kål/Gurka
Risotto/Tryffel/Svamp/Prästost

Onsdag 14 november
Vildsvinsbiff/Lingon/Enbär/Palsternacka
Kålgryta/Bönor/Timjan/Ruccola

Torsdag 15 november
Fläsklägg/Senap/Persilja/Morot
Spenatpaj/Tomat/Lök/Oregano

Fredag 16 november
Getpochetta/Salvia/Citron/Rostad Potatis
Pumpa/Fetaost/Solrosfrö/Dill

Meny Vecka 47

Måndag 19 november
Tupp/Dragon/Morot/Senap
Blomkål/Curry/Ruccola/Smetana

Tisdag 20 november
Kolja/Dill/Kräftsås/Kokt Potatis
Pasta/Tomat/Spenat/Mozarella

Onsdag 21 november
Gris/Pepparrot/Palsternacka/Smörad Sky
Rotselleri/Spetskålssallad/Citron/Solrosfrö

Torsdag 22 november
Oxgryta/Svamp/Lök/Bacon
Quiche/Purjulök/Tomat/Råhyvlad Kålrot

Fredag 23 november
Lammbog/Oregano/Bulgur/Oliver
Lingon/Rödbetor/Polenta/Getost

 

Välkomna!
/ Titti och Johan