OM OSS

Folk Mat & Möten har som målsättning att föra dig närmare dina kollegor, kunder och samarbetspartners. Här är det personligheten som ligger i fokus, och det präglar hela vår verksamhet. Därför blev valet att driva mötesplats i Folkets Hus i Malmö självklart för oss.

Våra mötessalar rymmer alla sällskap, stora som små. Pauserna tillbringas med fördel med en kopp kaffe i vår pampiga foajé där noggrant utvalda inredningsdetaljer sätter stämningen. I restaurangen upplever du fantastisk matlagning som enkelt etsar sig fast i minnet. Och tänk om du någonstans, mitt i allt detta stöter på nya utmaningar, nya vänner och nya sidor hos dig själv? Då har vi lyckats.

Välkommen till Folk Mat & Möten!

Vision

Vår vision är att överträffa dina förväntningar och att skapa en lyckad och minnesvärd upplevelse. Vi vill föra kollegor, samarbetspartners och kunder närmare varandra, och har skapat en kreativ miljö där alla tänkbara arrangemang kan ordnas. Du kan boka din bröllopsfest här eller en heldagskonferens med frukost, lunch och fika. Hos oss går det enkelt att byta mellan fysiska och digitala möten då vi har förstklassig wifi och bekväma arbetsplatser. Du har här möjlighet att byta miljö för medarbetarna som kan sitta i våra lokaler och arbeta under dagen, samtidigt som de har tillgång till restaurang, kaffe, te, kakor, godis och frukt. Verksamheten har förstås också tillgång till kontorsservice som utskrifter och övrig hjälp från vår personal som står till förfogande under hela dagen.

Mission

Vi är lösningsfokuserade med ett äkta engagemang. Hos oss hittar du gastronomi med närodlat på högsta nivå i vår restaurang Mat. Vår färgrika meny förnyas ständigt och är baserad på säsong, med fokus på ekologiskt och närodlat. Vi hämtar helt färska och nyskördade grönsaker från småskaliga producenter i trakten och kan även bjuda på choklad direkt från Malmö Chokladfabrik. Med målmedvetet arbete har vi kunnat minska restaurangens miljöpåverkan och matspill, och driver även ett eget bageri som bjuder på knäckebröd bakat med kaffesump samt frukostbullar på surdeg. Från Bokeslundsgården Solsken hämtar vi vår goda lemonad och vår sallad kommer från Botildenborgs stadsodlingar.

Kärnvärden

Våra kärnvärden är nyfikenhet, målfokus, engagemang, humor och glädje. Hos oss får du ett trevligt och personligt bemötande. Hjärtligt välkommen till oss.