EN PLATS ATT FÖRVERKLIGA DRÖMMAR OCH IDÉER

kreativa event

värda att minnas

Hos oss på Folk Mat & Möten finns det utrymme för alla möjliga typer av idéer och arrangemang, det är bara fantasin som sätter gränser! Dessutom har vi en passion för människor, service och att erbjuda det lilla extra, så låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och idéer!

KONTAKTA OSS

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

PRIVATA EVENT

Fira både de små och stora dagarna hos oss på Folk Mat & Möten. Vi kan hjälpa dig anordna allt ifrån den lilla, intima familjemiddagen till den storslagna bröllopsfesten med dansgolv och uppträdanden! Exempelvis har vi en stor takterrass som vätter ut mot innergården och är utrustad med både bar och kök. Perfekt för sommarfester, spelningar och många andra typer av tillställningar!

FÖRETAGSEVENT

Är det dags för kick-off, företagsfest eller till och med ett jubileumsfirande? Vi hjälper dig skräddarsy ditt företagsevent efter dina idéer samt behov och bidrar gärna till den kreativa processen för att skapa något alldeles oförglömligt! Varför inte njuta av en smakupplevelse i världsklapp på vår restaurang MAT och sedan avsluta företagsfesten med dans i en av våra lokaler med det senaste inom ljus, ljud och bild?

UTSTÄLLNINGAR

Har du konst eller en ny produktkollektion som du vill ställa ut? Vill du anordna en dryckesprovning? Eller ska du ha en bokrelease? Vi har möjlighet att husera de flesta typer av evenemnag och har lokaler i olika storlekar beroende på dina behov. Till och med vår foajé är en sal i sig, med två våningar och plats för upp till 600 personer. Exempelvis huserade vi mässan Skånska Drycker med ett 50-tal producenter på plats!

KONTAKTA OSS FÖR EVENT
FOLK MAT OCH MÖTEN

OLOF PALMES PLATS 1

214 44 MALMÖ

Org.nr: 556042-9911

FOLK MAT OCH MÖTEN  |  OLOF PALMES PLATS 1 | 214 44 MALMÖ | TELEFON: 040 – 350 350 | E-POST: INFO@FOLKMATMOTEN.SE | Org.nr: 556042-9911