KONFERENS I MALMÖ

KONFERENSLOKALER I MALMÖ

Folk Mat & Möten ordnar konferenser för besökare i Malmö och har lång erfarenhet av att tillgodose alla behov vad gäller teknik och service. Vi har konferenslokaler i flera olika storlekar där du kan boka konferensrum för ett fåtal upp till hundratals personer. Våra smakfullt inredda utrymmen kan användas till många ändamål utöver konferenser (konferans). Du kan också boka dem för föreläsningar, utställningar och andra kreativa arrangemang. Under pausen kan ni ta frisk luft på Terrassen. För gruppsittningar behöver det inte bokas grupprum. Vår foajé har möbler som är möblerade i grupper.

BOKA KONFERENS

Inspirerande konferenslokaler

Inspirerande konferenslokaler

Glöm tråkiga mötesrum med standardinredning. Vi jobbar inte så. Och det behöver inte du göra heller. Våra välutrustade mötesrum i Malmö skiljer sig från det förväntade med en modern inredning. Ha din konferens hos oss!

Biblioteket

I biblioteket får du möjlighet till en större rymd och luftighet med naturlig och mjuk belysning vilket passar bra för längre möten.

  • 100
UTFORSKA RUM

Pocket

Mysigt inrett konferensrum med runt bord och härligt fluffiga stolar.

  • 6
UTFORSKA RUM

Sal 1

I Sal 1 finns det gott om plats och den senaste tekniken inom ljus, ljud och bild.

  • 200
UTFORSKA RUM

Sal 3

På andra våningen ligger denna populära sal. Här finns det gott om plats och all teknik som behövs för ett möte i världsklass.

  • 100
UTFORSKA RUM

Sal 4

På andra våningen ligger denna populära sal. Här finns det gott om plats och all teknik som behövs för ett möte i världsklass.

  • 40
UTFORSKA RUM

Sal 5

De ljusa och luftiga 120 kvm på andra våningen gör sig för upp till 100 personer och kan anpassas helt efter Era önskemål.

  • 100
UTFORSKA RUM

Sal 6

På andra våningen i den vackra korridoren ligger denna lugna och välutrustade sal. Stort ljusinsläpp från fönster som vetter in mot en lugn innergård.

  • 30
UTFORSKA RUM

Sal 7

På andra våningen i den vackra korridoren ligger denna sobra och välutrustade sal som tar upp till 40 personer.

  • 40
UTFORSKA RUM

Psst, förutom att erbjuda konferenslokaler i Malmö har vi även Coworking…

LÄS MER HÄR
Mat på Restaurang Mat 1
Mat på Restaurang Mat 2
Mat på Restaurang Mat 1
Mat på Restaurang Mat 2

Inspirerande mat
vid konferensen

Inte bara att vi ligger centralt i Malmö, vi har även en restaurang med högklassig mat. Hos Folk Mat & Möten är det möjligt att få gott kaffe eller te samt frukt och kakor. Behöver ni mer närande kost så finns här också den uppskattade restaurangen MAT, där serveras det med regionala råvaror.

Målet är att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt vilket innebär att restaurangen minimerar allt matspill och övrig miljöpåverkan. Allt bröd som serveras här är dagsfärskt tack vare det egna bageriet där allt ifrån knäckebröd, frukostbullar och fikabröd framställs med fina råvaror. Vi ser även till att såmycket grönsaker som möjligt odlas hos oss i Malmö.

RESTAURANG MAT

Behöver du hjälp att välja till din konferens?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Johnny Persson

KONTAKTA OSS