KONFERENSER I MALMÖ

KONFERENS OCH MÖTE I MALMÖ

Hos oss på Folk Mat & Möten återfinns ett generöst utbud av konferensmöjligheter i Malmö. Oavsett ändamål – här finns ett utrymme för dig. Våra konferenser är en grogrund för kreativa idéer och gränslösa visioner. Det är med stolthet vi genom åren skådat företag realisera sina visioner – från A till Ö. Folk Mat & Möten ämnar fortsätta vara en plattform för verksamheter att expandera på. Välkommen att utvecklas, du också.

BOKA KONFERENS

VÄLKOMNANDE MILJÖER FÖR KONFERENSER

VÄLKOMNANDE MILJÖER FÖR KONFERENSER

Är ditt syfte att anordna konferenser, större tillställningar, utställningar eller ordinära möten? Folk Mat & Möten erbjuder konferenslokaler för att tillmötesgå alla tänkbara behov.

Här finner du lokaler för alla typer av konferenser och möten. Oavsett om du är en liten start-up eller arbetare på vift – gör Folk Mat & Mötens lokaler till din nya kontorsplats. På vår konferensanläggning finns arbetsytor för alla typer av företagsverksamheter. Ni är välkommen att kontakta oss, så ser vi till att finna den bästa lösningen för dig och dina verksamhetsrelaterade behov.

Biblioteket

I biblioteket får du möjlighet till en större rymd och luftighet med naturlig och mjuk belysning vilket passar bra för längre möten.

UTFORSKA RUM

Pocket

Ett konferensrum som är perfekt för att hålla i mindre möten. Med fönster som ger en vy över centrala Malmö.

UTFORSKA RUM

Sal 1

Eftersöks en större sal där du kan hålla konferenser, utbildningar, eller workshops? Här finner du den senaste tekniken för ljus, ljud och bild tillsammans komfortabla sittytor. Detta kommer ge deltagarna en oförglömlig upplevelse.

UTFORSKA RUM

Sal 3

En av våra mest populära konferenslokaler i Malmö. Här finns det gott om rum för större konferenser, utbildningar och workshops. Avancerad teknik finns för den som vill förhöja upplevelsen.

UTFORSKA RUM

Sal 4

Är deltagarna mindre i antal så passar detta rum perfekt för att anordna små till mellanstora konferenser och möten i Malmö. Med bra belysning och teknik till hands får deltagarna minnesvärd upplevelse.

UTFORSKA RUM

Sal 5

En av våra mest efterfrågade konferenslokaler, där utrymmet är perfekt för praktiska workshops och utbildningar, Det går även att hålla i konferenser och större möten – omslutet av fönster som vetter ut mot Malmös stadskärna.

UTFORSKA RUM

Sal 6

Detta konferensrum är perfekt för sällskap under 50 personer, med stora fönster som ger naturligt ljusinsläpp och vy mot en lugn innergård, så att deltagarna inte störs av externt ljud.

UTFORSKA RUM

Sal 7

Ett mellanstort konferensrum för sällskap upp till 50 personer. Denna konferenslokal kan anpassas för att husera vad som än efterfrågas.

UTFORSKA RUM

Inspirerande mat vid konferensen

Inte bara ligger vi centralt beläget i Malmö, vi har även en restaurang med högklassig mat. Hos Folk Mat & Möten har vi allt gällande förtäring till ditt event – gott kaffe eller te, frukt och kakor. Önskar ni mer närande kost, så finns här också den uppskattade restaurangen MAT, där vi serverar vällagade rätter från regionala råvaror.

Målet är att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt, vilket innebär att restaurangen minimerar allt matspill och övrig miljöpåverkan. Vårt hembakta bröd serveras dagsfärskt. Från det egna bageriet kommer allt från knäckebröd till frukostbullar och fikabröd, framställt på fina råvaror.

RESTAURANG MAT

BEHÖVER DU HJÄLP ATT PLANERA INFÖR DIN KONFERENS?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Johnny Persson

KONTAKTA OSS